Kerhot

Tule mukaan Metsäsalapoliisit tutkivat luontoa -kerhoon!

 

4H-yhdistyksen Metsäsalapoliisit-teemakerhossa opitaan itse tehden, leikkien, tutkien ja kokeillen.
 

Metsäsalapoliisit pujahtavat metsän siimekseen aistien johdattamina tutustuen luonnon pieniin ja suuriin ilmiöihin. Luonnossa liikkuminen, luonnon monimuotoisuus ja metsän elämä tulevat tutuksi kerhossa yhdessä tehden.

Kerhon tavoitteena on innostaa lapsia metsään sekä vahvistaa heidän sidettään suomalaiseen metsäluontoon. Metsässä tapahtuva tekemällä oppiminen tukee lapsen metsäsuhteen rakentumista.


Kenelle: Parhaiten kerho soveltuu alakoululaisille.


Kerhon ajankohta: Joka torstai 13.10.–15.12.2022 klo 15.00–16.30. Kerho ei kokoonnu syylomaviikolla to 27.10.2022. Yhteensä yhdeksän kerhokertaa.


Paikka: Teatteritalo, vesitornin metsikkö, Ohrasaari. Kussakin paikassa pidetään kolme kerhokertaa (alustavasti). Aloituskokoontumiset joko Teatteritalolla tai Olavin toimintakeskuksen pienten nuokulla, tämä tarkentuu/sovitaan ilmoittautujien mukaan.


Hinta: 35,00 €. Metsäsalapoliisit-kerhoon tullaan mukaan 4H-jäsenyyden kautta. Jäsenenä voi osallistua edullisesti muuhunkin 4H-toimintaan.


Huomioitavaa: Säänmukainen pukeutuminen! Kerholaisten ylle lämmintä, veden- ja tuulenkestävää vaatetusta ja jalkaan kumisaappaat tai muut säähän sopivat jalkineet.


Ilmoittautuminen: Kerhoon ilmoittaudutaan sähköisellä lomakkeella (alapuolella). Jos kerholainen ei ole entuudestaan Sysmän 4H-yhdistyksen jäsen, liitytään sähköisesti myös jäseneksi.


Yhteystiedot: Toiminnanjohtaja Elisa Korsoff, puh. 040 505 8638 / sähköposti: sysma@4h.fi

Ilmoittautuminen 4H-kerhoon

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.