Toiminta

Tule mukaan yhdistyksen toimintaan!

 

Järjestämme harrastustoimintaa alueen lapsille ja nuorille: erilaisia kerhoja, kursseja ja leirejä. Tuemme myös nuorten työelämävalmiuksia ottamalla nuoria mukaan kerhonohjaajiksi ja järjestämällä erilaisia työelämäkursseja. Yhdistyksen tavoitteena on kannustaa nuoria omatoimiseen tekemiseen ja yrittäjyyteen.

 

Vapaaehtoistoiminta

 

Vapaaehtoiset ovat 4H-toiminnan sydän. Jotta mahdollisimman moni lapsi ja nuori voi olla 4H-harrastuksessa, tarvitsemme vapaaehtoisia mahdollistajiksi. 4H:n vapaaehtoisena toimiminen on merkityksellinen ja mielekäs harrastus, jonka kautta oppii koko ajan uutta.

 

4H:n vapaaehtoistehtävät

 

Vapaaehtoisilla 4H-toiminnassa tarkoitetaan:

  • Kerhonohjaajia ja kerhojen aikuisohjaajia
  • 4H-yhdistysten hallitusten jäseniä
  • Yritysohjaajia
  • Vaikuttajanuoria
  • Tapahtumien, retkien, leirien ym. toteuttajia
  • Talkoolaisia

 

Kiinnostaisiko sinua jokin seuraavista tehtävistä Sysmän 4H-yhdistyksessä?

 

Hallituksen jäsenenä toimiminen. Tällä hetkellä (elokuu 2022) hallituksessa on yksi vapaa paikka.

Kerhon suunnittelu- ja ohjaamistehtävät (nuori tai aikuinen kerho-ohjaaja). Pyrimme käynnistämään syksyllä kerhotoimintaa, johon kaipailemme ohjaajia. Jos sinulla on osaamista ja innostusta jonkinlaiseen harrastustoimintaan, jota voisit opettaa ja ohjata lapsille/nuorille, niin tässä on hyvä tilaisuus tarjolla!

Vapaaehtoistyö Sysmän Kinossa: lipunmyynti ja elokuvien esittäminen keskiviikon ja sunnuntain näytöksissä. Mahdollisuus nähdä elokuvia samalla.

 

Ole yhteydessä toiminnanjohtajaan ja kysy lisää!

 

Elisa Korsoff

Sähköposti: sysma@4h.fi

Puh. 040 505 8638