OSAAN! hanke

 

OSAAN! -hankkeessa on aloittanut uusi hankeohjaaja Pipsa Leppänen vuoden alusta. Jatkan Johannan työtä, tavoitteena nuorten tukeminen ja tsemppaaminen elämän eri osa-alueilla.

Olen paluumuuttaja Helsingistä ja muutin takaisin Sysmään elokuun alussa 2018. Helsingissä olin pitkään opettajana ja opinto-ohjaajana ammatillisessa koulutuksessa ja tästä työkokemuksesta ja osaamisesta uskon olevan hyötyä myös tässä uudessa työssä. On ollut ilo aloittaa työt hankkeen parissa ja mielessä paljon kaikenlaista mielenkiintoista ja toivottavasti nuoria kiinnostavaa toimintaa. 

Hanke toimii kolmen kunnan alueella, Hartolassa, Joutsassa ja Sysmässä. Työhuoneeni sijaitsee Sysmässä Järjestötalolla, Väihköläntie 9. Parhaiten minut minut tavoittaa puhelimitse 044 2411 242 tai sähköpostilla osaan-hanke@4h.fi

Kevään toiminnan suunnittelu on käynnissä, toiveita ja ideoita otan mielelläni vastaan. Tällä hetkellä suunnitelmissa ainakin hygieniapassitestejä, ensiapukurssi, Hartolan työpajalla Hommat haltuun - kodinhoidon pikakurssi, Talvista touhua lumikenkäkurssi, Tähtityttö ryhmä Sysmässä ja Ajokortti työelämään koulutus Joutsan yseille. 

Ollaan yhteyksissä, talvisin terveisin

hankeohjaaja Pipsa

 

 

OSAAN! hanke,on Sysmän, Hartolan ja Joutsan kuntien sekä alueiden järjestöjen yhteistyöhanke, jota hallinnoi SPR Sysmän osasto.

Hankkeen tavoitteena on nuorten työmarkkinavalmiuksien edistäminen, elämänhallinnan lisääminen ja osallisuuden tukeminen. Tavoitteeseen pyritään järjestämällä nuorille järjestöjen toteuttamia koulutuspaketteja joista rakennetaan monitoimijainen koulutusmalli.

 

Hanketta rahoittaa: Päijänne Leader, Maaseudun kehittämisrahasto

 

Lisätietoja hankkeesta antaa 4H:n toiminnanjohtaja Heta Heino 040-5058638, sysma@4h.fi