4H:n loppuvuosi

30.10.2018

Loppuvuosi 4H:ssa mennään niin että hippulat vinkuu!

Torstaina 1.11. olemme mukana Opiskele - Työllisty -messuilla Hartolan Kunkkuareenalla. Tule hakemaan meiltä vaikkapa virvoittavaa juomaa ja juttelemaan, kuinka voisit saada 4H:sta tukea opiskeluihin ja työllistymiseen!

 

Torstaina 29.11. 4H on mukana Sysmän perinteisellä Joulupolulla. Sysmän Joulupolku kerää vuosittain satoja kävijöitä nauttimaan tunnelmallisesta Ohrasaaren pururadasta ja sen varteen pystytetyistä Joulukalenterin 24:stä luukusta. Jokaiselta luukulta löydät jonkin Sysmän yhdistyksen tai yrityksen ja heidän hyvän joulun toivotuksensa: jouluisia herkkuja, joululauluja ja toiminnallisia pisteitä. Tervetuloa!

 

Sysmän perinteikkäistä Joulumyyjäisistä ottivat vetovastuun 2017 alkaen Sysmän 4H ja Vanhempainyhdistys. Myyjäiset järjestetään lauantaina 8.12. klo 9.00-13.00 Päijänne Areenalla. Myytävänä on jouluherkkuja, käsitöitä ja kaikenmoista ihanaa lahjapaperiin käärittäväksi.

 

Ja kun Joulumyyjäiset ovat taas vuodeksi hiljentyneet, jatkaa Päijänne Areenalla lauantai-iltana 8.12. 4H-tapahtumatuottajanuorien Yönuokku! Ilta käynnistyy kaikille avoimena Marko Jantusen luentona, jossa hän kertoo elämästään jääkiekkoilijana ja huumeaddiktina sekä selviytymisestään kuiville. Mitä muuta nuorien Yönuokussa tapahtuu? Odotapa vielä hetki, niin kerromme pian!

 

Heta ja Sanna ovat uurastaneet Sysmän lasten ja nuorten eteen niin innokaasti, että vähän meidän täytyy lomaillakin. 4H hiljenee 15.12.-26.12. ja porhallamme sen jälkeen Ilotulitemyyntiin.

 

Ihanaa Joulun odostusta!